PERSBERICHT van JUMBO STERRENBURG

Vereniging Oud-Dordrecht bestaat 125-jaar. Om dit jubileum te vieren organiseert Jumbo Sterrenburg een bijzondere spaaractie. In samenspraak met de Vereniging Oud-Dordrecht zijn 8 exclusieve mokken ontworpen met elk een nostalgische afbeelding van een beeldbepalend gebouw in Dordrecht. Klanten van Jumbo Sterrenburg kunnen tussen 1 mei en 21 juni voor deze mokken sparen.

Nostalgische Mokken

Op de mokken staan onder andere afbeeldingen van de Damiatebrug en het Groothoofd. En uiteraard mag de Grote Kerk niet ontbreken. Maar ook het Oude Postkantoor staat op een van de mokken. Met een volle spaarkaart en tegen bijbetaling van € 2,99 per mok, kunnen klanten in het bezit komen van deze mokken. Vervolgens schenkt Jumbo Sterrenburg  voor iedere verkochte mok een bedrag aan de Vereniging Oud-Dordrecht. Olga Harmsen, woordvoerder van de Vereniging Oud-Dordrecht, geeft aan zeer blij te zijn met deze samenwerking: “een mooi initiatief dat de prachtige historische binnenstad van Dordrecht bij nóg meer inwoners onder de aandacht zal brengen”.

Op = Op

Ook Jan-Willem Lemkes, eigenaar van Jumbo Sterrenburg, is enthousiast over deze samenwerking. “Een mooie lokale activiteit die veel van onze klanten zullen waarderen. We vinden het belangrijk om Dordtse initiatieven en verenigingen te ondersteunen, zeker als die een jubileum te vieren hebben. Daarnaast zijn deze mokken exclusief en eenmalig, het worden echte collectors items. Temeer omdat het echt Op=Op is; de mokken kunnen niet worden bijgemaakt.” De spaaractie van Jumbo Sterrenburg begint op 1 mei en klanten kunnen sparen tot 21 juni.