Nog nèt voor de opening van het Nationale Onderwijsmuseum krijgt u de mogelijkheid om, onder deskundige begeleiding, een bezoek te brengen aan het recent gerenoveerde karakteristieke gebouw van de architect Sybold van Ravesteyn.

De rondleiding zal ongeveer 1,5 uur duren en, net als de lezing van oktober 2014, specifiek gericht zijn op het gebouw. Directeur Tijs van Ruiten belooft ons “een gedenkwaardige rondleiding, met een kijkje achter de schermen, wat na de opening van het museum niet meer mogelijk is”.

Kosten voor deze unieke rondleiding bedragen €9,50 per persoon (inclusief koffie/thee). In verband met een gelimiteerd aantal deelnemers én de meivakantie dient u zich vóór 1 mei aan te melden via activiteiten@oud-dordrecht.nl o.v.v. uw lidmaatschapsnummer (u vindt dit 4-cijferig nummer in de rechterbovenhoek van de adressticker als u post van ons ontvangt).

Betaling vóór 1 mei aan NL44 INGB 0004 1826 44 van de Vereniging Oud-Dordrecht, o.v.v. ‘de Holland 12 mei’ en uw lidmaatschapsnummer (u vindt dit 4-cijferig nummer in de rechterbovenhoek van de adressticker als u post van ons ontvangt). Alle inschrijvers krijgen een bevestiging.

Datum: Dinsdag 12 mei 2015
Locatie: Gebouw ‘De Holland’
Adres: Burgemeester de Raadtsingel 97
Aanvang: 19.00 uur
Duur: 1,5 uur

Voor leden van de Vereniging Oud-Dordrecht en hun huisgenoten. (Mocht u nog geen lid zijn, dan mag u zich ook direct ná de rondleiding inschrijven als nieuw lid)