Over geschiedenis, kunst en cultuur kun je lezen, je kunt tentoonstellingen bezoeken of oude steden afstruinen. Maar je kunt er óók over praten; liefst met gelijkgestemden. Iedere eerste donderdagavond van de maand treffen leden van de Vereniging Oud-Dordrecht elkaar vanaf half negen in, waar kan het ook anders, Café De Tijd (Voorstraat 170).

Opvallende Dordtenaar

Elke maand vragen we een opvallende Dordtenaar, met interesse voor geschiedenis en cultuur, om aan te schuiven. Een stamtafel voor gezelligheid, gesprek, discussie, en een drankje. Jij komt toch ook?


Donderdag 6 juli schuift aan: Gerben Baaij

Deze stamtafel schuift Gerben Baaij aan, de directeur van Dordrecht Marketing. Het is zijn taak de lange geschiedenis en de historische schoonheid van Dordrecht elders aan te prijzen. Benieuwd op de wijze waarop dit gebeurt, en vanuit welke invalshoek? Vraag het hem.

En mocht je suggesties hebben, namen van opmerkelijke Dordtenaren waar je ook wel eens een boompje mee zou willen opzetten, laat het ons dan weten. We zullen ze van harte uitnodigen om een keer bij ons aan te schuiven!

Eerder schoven o.a. aan:

Frits Baarda
Jaap Bouman
Hans Berrevoets
Kees Weltevrede
Piet Sleeking
Prof. dr. Fred van Lieburg
Luigi Barone

Plaats: Café de Tijd, Voorstraat 170
Tijd: Vanaf 20:30 uur
Elke 1ste donderdag van de maand!
Gratis toegang; drank is voor eigen rekening.